[8/29, 10:37 PM] sivathmajan B: GAYATHRI JAPA SANKALPAM (30-08-2015)
ममोपात्त समस्त दुरित क्षयद्वारा श्री परमेश्वर प्रीत्यर्थं शुभे शोभने मुहूर्ते आद्यब्रह्मण: द्वितीय परार्धे श्वेत वराह कल्पे वैवश्वत मन्वन्तरे अष्टाविम्शति तमे कलियुगे प्रतमे पादे जम्बूद्वीपे भारत वर्षे भरत खण्डे मेरो: दक्षिणे पार्श्वे शकाब्दे अस्मिन् वर्तमाने व्यावहारिके प्रभवादि षष्टि सम्वत्सराणाम् मध्ये मन्मथ नाम संवत्सरे दक्षिणायणे वर्ष ऋतौ सिम्ह मासे कृष्ण पक्षे प्रथम्याम् शुभतिथौ वासर: वासरस्तु भानु वासर युक्तायाम् शतभिषक् नक्षत्र ततुपरि पूर्वप्रोष्ठपदा नक्षत्र युक्तायाम् सुकर्म योग ततुपरि धृति योग बालव करण ततुपरि कौलव करण एवंगुण विशेषेण विशिष्टायाम् अस्याम् वर्धमाणायाम् प्रथम्याम् शुभतिथौ ममोपात्त समस्त दुरित क्षयद्वारा श्री परमेश्वर प्रीत्यर्थं मिथ्यातीत प्रायश्चित्तार्थम् दोषवत्सु अपतनीय प्रायश्चित्तार्थम् संवत्सर प्रायश्चित्तार्थञ्च अष्टोत्तर सहस्र (1008) संख्या गायत्री महामन्त्र जपम् करिष्ये |
MAMOPATHTHA SAMASTHA DHURITHA KSHYADWAARA SRI PARAMESHWARA PREETHYARTHAM SHUBE SHOBANE MUHOORTHE AADHYABRAHMNAHA DWITHEEYA PARAARDHE SHWETHA VARAAHA KALPE VAISHWATHA MANVANTHARE ASHTAVIMSHATHI THAME KALIYUGE PRATHME PADHE JAMBOODWEEPE BAARATHA VARSHE BHARATHA KANTE MEROHO DHAKSHENE PAARSHWE SHAHABDE ASMIN VARTHAMANE VYAAVAHAARKE PRABHAVAATHI SHASHTI SAMVATSARAANAM MADHYE MANMATHA NAAMA SAMVATSARE, DAKSHINAAYANE, VARSHA RITHOU, SIMHA MAASE, KRISHANA PAKSHE – PRATHAMYAAM SHUBATHITHOW, VAASARAGA VAASARASTHU BAANU VAASARA YUKTHAAYAAM, SATHABISHAK NAKSHATHRA THATHUPARI POORVAPROSHTAPATHAA NAKSHATHRA YUKTHAYAAM – SUKARMA YOGA THATHUPARI DHRUTHI YOGA BAALAVA KARANA THATHUPARI KOWLAVA KARANA EVANGUNA VISHESHENA VISHISHTAAYAAM ASYAAM VARDHAMAANAAYAAM PRATHAMYAAM SHUBHATHITHOW MAMOPATHTHA SAMASTHA DHURITHA KSHYADWAARA SRI PARAMESHWARA PREETHYARTHAM MITHYATHEETHA PRAAYASCHITHAARTHAM DHOSHAVASTHU APATHNEEYA PRAAYASCHITHAARTHAM SAMVATHSARA PRAAYASCHITHAARTHANCHA ASHTOTHRA SAHASRA (1008) SANKYA GAYATHRI MAHAMANTRA JAPAM KARISHYE.
மமோபாத்த ஸமஸ்த துரிதக்ஷயத்வாரா ஸ்ரீ பரமேச்’வர ப்ரீத்யர்த்தம்,சு’பே சோ’பனே முஹூர்த்தே, அத்ய ப்ரஹ்மண: த்விதீய பரார்ததே ச்’வேத வராஹ கல்பே,வைவஸ்வத மந்வந்தரே,அஷ்டாவிம்சதி தமே கலியுகே, ப்ரதமே பாதே, ஜம்பூத்வீபே, பாரதவர்ஷே,பரத கண்டே, மேரோ: தக்ஷிணே பார்ச்’வே, ச’காப்தே, அஸ்மின், வர்த்தமானே, வ்யாவஹாரிகே, ப்ரவாதீனாம், ஷஷ்ட்யா: ஸம்வத்ஸராணாம் மத்யே. மன்மத நாம சம்வத்ஸரே தக்ஷிணாயணே வர்ஷ ரிதௌ, சிம்ஹ மாஸே, க்ருஷ்ண பக்ஷே, ப்ரதம்யாம் ஸுபதிதௌ, வாஸரஹ வாஸரஸ்து, பானு வாஸர யுக்தாயாம், சதபிஷங் நக்ஷத்ர தத்துபரி பூர்வப்ரோஷ்டபதா நக்ஷத்ர யுக்தாயாம், சுகர்ம யோக தத்துபரி த்ருதி யோக, பாலவ கரண தத்துபரி கௌலவ கரண ஏவங்குண விசேஷேண விசிஷ்ட்டாயாம் அஸ்யாம் வர்த்தமானாயாம் ப்ரதம்யாம் ஸுபதிதௌ மமோபாத்த ஸமஸ்த துரிதக்ஷயத்வாரா ஸ்ரீ பரமேச்’வர ப்ரீத்யர்த்தம், மித்யாதித ப்ராயச்’சித்தார்த்தம், தோஷவத்சு அபதநீய ப்ராயச்’சித்தார்த்தம் சம்வத்சர ப்ராயச்’சித்தார்தந்ச அஷ்டோத்ர ஸஹஸ்ர,ஸங்க்ய்யா (1008 தரம்) காயத்ரீ மஹா மந்த்ர ஜபம் கரிஷ்யே.
[8/29, 10:37 PM] sivathmajan B: Swamy saranam Good morning
Panjangam B,Sivath majan gurukkal sri SASTHA alayam kadanthethi
Ph~ 9786793576
Aavani ~13 /30.8.15. sunday
YEAR. Manmatha varudam {Man matha nama samvathsaram}
AYANAM ~ Dhatchinayanam
RUTHU ~ Varsha RUTHU
MONTH ~ Aavani {Shimma masam }
PAKSHAM ~ krishnapaksham
THITHI. ~ Upto 10.53 pm prathamai and then Dvidhiyai
DAY ~ Sunday {Bhanu vasaram}
NATCHTHRAM ~ upto 3.16 pm Sathayam and then Poorattathi
YOGAM ~ Sittha yogam
KARANAM ~Subha karanam
RAGU KALAM ~ 4.30 to 6 pm
YEMAGANDAM ~ 12.00 to 1.30 pm
KULIGAI ~ 3.00 to 4.30 pm
GOOD TIME ~ 7.30 to 8.30am and 2 to 3 pm
SUN RISE ~ 5.58 AM
SUN SET ~ 6 .20 pm
Chandhirashtamam ~ kadaham
SOOLAM ~ west
Prayatchittham ~ jaggiri
Today ~ Sama nokku naal
Today ~ Gayathri jebam
பஞ்சாங்கம்
B,சிவாத்மஜன் குருக்கள். ஸ்ரீ சாஸ்தா ஆலயம் காடந்தேத்தி
Ph ~9786793576
ஆவணி ~13/30.8.15
ஞாயிறு
வருடம் ~மன்மதவருடம் {மன்மதநாமசம்வத்ஸரம்}
அயனம் ~ தக்ஷிணாயணம்
ருது ~ வர்ஷ ருது
மாதம்~ ஆவணி {சிம்ம மாஸம்}
பக்ஷம் ~ கிரிஷ்ணபக்ஷம்
திதி ~ 10.53 pm வரை பிரதமை பின் துவிதியை
நாள் ~ ஞாயிறு {பானு வாஸரம் }
நட்சத்திரம் ~ 3.16 pm வரை சதயம் பின் பூரட்டாதி
யோகம் ~ சித்த யோகம்
கரணம் ~ சுபகரணம்
நல்ல நேரம் ~ காலை 7.30~8.30 & மதியம்.2~3
ராகு காலம்~ மாலை 4.30~ 6
எமகண்டம்~ மதியம் 12 ~ 1.30
குளிகை ~மாலை 3~4.30
சூரிய உதயம் ~ காலை 5.58 am
சூரியஅஸ்தமனம் ~ மாலை 6.20 pm
சந்திராஷ்டம்ம் ~ கடகம்
சூலம் ~ மேற்கு
பரிகாரம் ~ வெல்லம்
இன்று ~ மேல் நோக்கு நாள்
இன்று ~ காயத்ரி ஜெபம்
No comments:
Post a Comment